22 Kasım 2019

Üyelerimize Özel İndirim Sağlayan Sağlık Kurumları

Üyelerimize Özel İndirim Sağlayan Sağlık Kurumları hakkında detaylı bilgi aşağıdadır.

 

SAĞLIK GRUBU 

BATIGÖZ Sağlık Grubu indirimi: 

Odamız arasında imzalanan protokole göre TMO üyeleri ve birinci derece yakınları, BATIGÖZ Sağlık Grubunun merkezlerinde muayenelerde %20, tetkiklerde %15, lazer ve ameliyatlarda %10 indirimli hizmet alacaklardır. Üyelerimizin indirimden yararlanabilmek için başvuru sırasında Oda üye kimlik kartını veya Oda üyelik belgesini göstermeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize ve sevdiklerine sağlıklı günler dileriz. BATIGÖZ Sağlık Grubu Merkezleri için linki tıklayınız.

 

BURTOM Sağlık Grubu İndirimi: 

Tekstil Mühendisler Odası Bursa Şubesi ve BURTOM SAĞLIK GRUBU arasında imzalanan protokol ile 06.11.2020 tarihine kadar BURTOM SAĞLIK GRUBU merkezlerinde TMO üyeleri ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinden %15 (ilaç, tıbbi sarf malzeme, acil servis hizmetleri, zorunlu katkı payı hariç) indirim uygulanacaktır.

Üyelerimizin indirimden yararlanabilmek için başvuru sırasında Oda üye kimlik kartını veya Oda üyelik belgesini göstermeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize ve sevdiklerine sağlıklı günler dileriz. BURTOM SAĞLIK GRUBU merkezleri için linki tıklayınız.

 

DENTA PLAN Merkezi İndirimi:

 

Tekstil Mühendisler Odası Bursa Şubesi ve Denta Plan Merkezi arasında imzalanan protokol ile 17.12.2020 tarihine kadar Denta Plan Merkezinde TMO üyelerine ve birinci derece yakınlarına aşağıdaki indirim uygulanacaktır.

  • Diş Hekimi Muayenesi ve panoramik film çekimi ücretsiz,
  • Diğer tüm teşhis ve tedavilerde fiyat listesi üzerinden %25 indirim uygulanacaktır
  • Detertraj (diş taşı temizliği) 100 TL’den uygulanacaktır.

Üyelerimizin indirimden yararlanabilmek için başvuru sırasında Oda üye kimlik kartını veya Oda üyelik belgesini göstermeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize ve sevdiklerine sağlıklı günler dileriz. Dentaplan merkezi için linki tıklayınız.

 

DORUK TIP Merkezi İndirimi: 

Tekstil Mühendisler Odası Bursa Şubesi ve Doruk Tıp Merkezi arasında imzalanan protokol ile 13.11.2020 tarihine kadar Doruk Tıp Merkezinde TMO üyelerine ve birinci derece yakınlarına aşağıdaki indirim uygulanacaktır.

İNDİRİM ORANLARI

 

MUAYENE

LABORATUVAR

RÖNTGEN

USG

DOPPLER

GEBE DOPPLERİ

ÖZEL DORUK YILDIRIM HASTANESİ
YILDIRIM

15%

30%

30%

30%

30%

20%

ÖZEL DORUK ÖZEL BURSA HASTANESİ
ÇEKİRGE ŞUBESİ

15%

30%

30%

30%

30%

20%

ÖZEL DORUK SETBAŞI TIP MERKEZİ
MUDANYA YOLU BAĞLARBAŞI

35 TL

55%

55%

55%

35%

20%

  • Doruk Setbaşı Şubesinde 35 TL’den daha yüksek muayene ücreti olan hekimlerde %15 indirim oranı geçerlidir.
  • Ameliyat ve doğumlarda liste fiyatlarından %20 indirim yapılacaktır. Ancak ameliyat için tanımlanmış indirimli paket bir fiyat var ise, paket fiyata ilave %10 indirim yapılacaktır.
  • SGK katkı payı ayrıca alınır.

Üyelerimizin indirimden yararlanabilmek için başvuru sırasında Oda üye kimlik kartını veya Oda üyelik belgesini göstermeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize ve sevdiklerine sağlıklı günler dileriz. Doruk Tıp Merkezi için linki tıklayınız.

 

ROMMER SAĞLIK İndirimi: 

Tekstil Mühendisler Odası Bursa Şubesi ve ROMMER sağlık kuruluşu arasında imzalanan protokol ile 07.11.2020 tarihine kadar ROMMER sağlık kuruluşunda TMO üyelerine ve birinci derece yakınlarına aşağıdaki indirim uygulanacaktır.

* Devlete ödenen katılım payı 15 TL olup, muayene ücretinde tutarda %15’lik oran uygulanacaktır.

* Fizik tedavin branşlarında yapılan laboratuar tahlihlerinde fark alınmayacaktır.

* MR çekimleri için %15’lik indirim uygulanacaktır.

* USG Ultrason çekimleri için tutarda %15’lik indirim uygulanacaktır.

* Kemik ölçümü yapılacak hastalar için tutarda %15’lik indirim uygulanacaktır.

* Röntgen çekimi için tutarda %15’lik indirim uygulanacaktır.

* Fizik tedavi uygulanacak hastalar için tutarda %15’lik indirim uygulanacaktır.

* Ortopedik tedavi uygulanacak hastalar için tutarda %15’lik indirim uygulanacaktır.

* Rehabilitasyon tedavisi görecek hastalar için tutarda %15’lik indirim uygulanacaktır.

* SGK dışı hizmetlerde (diyetisyen, klinik psikolog, obezite tedavisi, bölgesel zayıflama, klinik plates, aqua terapi, ergoterapi) tutarda %20lik indirim uygulanacaktır.

* Geleneksel ve tamamlayıcı tıp tedavilerinde (ozon tedavi, akupunktur, biyofrekans, mezoterapi, hacamat, PRP, CGF, medikal estetik, gıda intoleransı uygulamalarında %10 indirim uygulanacaktır.

Üyelerimizin indirimden yararlanabilmek için başvuru sırasında Oda üye kimlik kartını veya Oda üyelik belgesini göstermeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize ve sevdiklerine sağlıklı günler dileriz. 

Rommer Sağlık için linki tıklayınız.

 

 

SANAT DİŞ Merkezi İndirimi: 

Tekstil Mühendisler Odası Bursa Şubesi ve Sanat Diş Merkezi arasında imzalanan protokol ile 23.09.2020 tarihine kadar Sanat Diş Merkezinde TMO üyelerine ve birinci derece yakınlarına aşağıdaki indirim uygulanacaktır.

* Diş Hekimi Muayenesi ve panoramik film çekimi ücretsiz,

* Diğer tüm teşhis ve tedavilerde fiyat listesi üzerinden %15 indirim uygulanacaktır.(Fiyat listesi için iletişim -0507 430 19 43/ Büşra CANDAN)

 

Üyelerimizin indirimden yararlanabilmek için başvuru sırasında Oda üye kimlik kartını veya Oda üyelik belgesini göstermeleri gerekmektedir. Tüm üyelerimize ve sevdiklerine sağlıklı günler dileriz. 

Sanat Diş Merkezi için linki tıklayınız.

 

TÜRK KALP VAKFI İndirim :

Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi (İstanbul) ile yapılan anlaşmaya göre; TMO üyeleri ve 1. derece yakınlarına (Anne, Baba, Eş, Çocuk) tüm kardiyolojik tetkiklerde SGK fiyatlarından %15 indirim uygulanacaktır. Tüm üyelerimize duyurulur.

 

Üyelerimize Özel